Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yapı midelerinde kadeh yahut maden sandık olan daha hafif ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması karınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye yönlü yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Gücvenliğiniz karınin yangın bapsı kesinlikle olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler çıkma apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Başkaca, ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Türkiye’de yerel yönetmeliklere nazaran hangi bünyelarda yangın bapsı giymek zorunludur bakacak olursak;

Yangın kapısı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın Yangın Çıkış Kapısı bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu kadar mümkün.

 Bir binada veya katlarında kâin her kullanıcı dâhilin, özge kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan yahut mekânlardan yaşamak zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara elden ulaşım sağlanması gerekir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dışa çın açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yeni yahut önceki binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni hangi kriterlere bakılırsa üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir gibi soruların taliıtlarını heves ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla sıkı bir şekilde denetimleri meydana gelen yangın merdivenleri betonarme strüktürlara nazaran çok daha belli belirsiz ve yangın kapısı dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir müstacel durumda, kullanıcıların yanlışlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan sürümü olmak zorunda kalmaksızın bir çışitaa yahut çıkışlara vasıtasız erişmeleri bağırsakin yangın kapısı zaruri tedbirler cebinır.

Binaların yangından korunması ile müntesip ele allıkınan kanuncu prosedürlerin içerisinde yangın kapıları yönetmeliği de nokta alır.

Report this wiki page